Logo

Produse "Scule diamantate" - Scule Lemn -

toate produsele din Scule diamantate

3 produse
mod vizualizare:    
sorteaza: descendent  /  ascendent 
Panze circulare diamantate
Panze circulare cu pastila de diamant.
Sunt sutilizate cu rezultate exceptionale pentru taierea PAL-ului neacoperit sau acoperit cu hartie texturata, furnir, melamina sau laminat.
Corpul panzei circulare este executat dintr-un otel de foarte buna calitate.
Reducerea zgomotului si a vibratiilor in timpul spintecarii panoului se datoreaza inciziilor pentru reducerea zgomotului si a vibratiilor de forma asimetrica , aranjate pe toata suprafata corpului panzei.
Numarul de ascutiri posibil este de 2-3.
Turatiile indicate in functie de diametrul panzei este de la 2.800 la 6.000 rotatii pe minut.
Panzele sunt utilizabile la ferastraiele circulare cu masa mobila.Diametrul pentru ax se poate executa la dimensiunile dorite.
pret: 3814.24-10979.56RON

Freze cilindrico-frontale diamantate, cu coada
Freze diamantate cilindro-frontale pentru gaurire, frezare , indreptare cant in PAL acoperit cu hartie texturata, furniruit , laminat sau melaminat. Datorita unghiurilor de inclinatie a placutelor, frezele sunt silentioase, iar suprafata frezata este superfinisata. Sens de rotatie dreapta. Suporta 2-3 ascutiri.
pret: 417.89-955.23RON

Freze cilindrico-frontale diamantate, cu coada, economica
Freze diamantate cilindro-frontale pentru gaurire, frezare , indreptare cant in PAL acoperit cu hartie texturata, furniruit , laminat sau melaminat. Datorita unghiurilor de inclinatie a placutelor, frezele sunt silentioase, iar suprafata frezata este superfinisata. Sens de rotatie dreapta.
Aceste freze suporta maxim o ascutire

Cantitate minima 2 buc
pret: 302.60RON